Aristo Accommodaties Eindhoven : de vierde : verrassend interieurlandschap : odeon architecten
verrassend interieurlandschap
Aristo Accommodaties Eindhoven : de vierde : golvend plafond : odeon architecten
golvend plafond
Aristo Accommodaties Eindhoven : de vierde : buffet : odeon architecten
buffet
Aristo Accommodaties Eindhoven : de vierde : plattegrond : odeon architecten
plattegrond
Aristo Accommodaties Eindhoven : de vierde : cocon : odeon architecten
cocon
Aristo Accommodaties Eindhoven

Aristo Accommodaties, zaalverhuur met de daarbij behorende faciliteiten heeft haar vestiging in Eindhoven uitgebreid met een nieuwe congresafdeling op de 4e verdieping. Naast acht congreszalen omvat de uitbreiding een ontmoeting/loungeruimte met horecafaciliteiten.
De langwerpige “footprint” van de loungeruimte wordt maximaal benut door de uitgiftebuffetten en de bar onder te brengen in drie cocons. Iedere cocon heeft een eigen functie zoals de uitgifte van warme en koude dranken en gerechten inclusief een complete bar. Voor een snelle doorstroming op de piekmomenten, zijn de cocons verspreid in de ruimte geplaatst, zodat de klanten volgens het “freeflow” principe hun maaltijden kunnen samenstellen. Door de spreiding van de cocons is een gevarieerde tafelschikking mogelijk.
Het golvend plafond van de loungeruimte is opgebouwd uit akoestische panelen die op verschillende hoogtes zijn afgehangen. Hierdoor zijn de installaties aan het zicht onttrokken en krijgt het plafond een maximale hoogte.
Door de plafondindeling, de situering van de cocons en de wisseling in de hoogtes van de tafels ontstaat een verrassend landschap voor ontmoetingen, lunches en diners.projectgegevens
opdrachtgever Aristo Holding b.v.
locatie Vestdijk 30, Eindhoven
projectarchitect Peter Bouw
projectleider Mathijs Heijkers
betrokken partijen ABG Bouwmanagement
Tenback projecten
Retera interieurwerken
HVL
omvang 1.000 m² BVO